Index - Fisio360

Fisio360 Sport

La divisió deportia de Fisio360 està guiada per fisioterapeutes que realitzaran una valoració inicia per a detectar qualsevol tipus de patología, d’aquesta forma podrá iniciar la preparació sense riscos.

Estàn incloses les més avançades tecnologies de desenvolupament i realitzem programes programes de recuperació de lesions de forma global, treball individualitzat per part dels fisioterapeutes i readaptació a la activitat deportiva de forma completa.

Ens recolzem amb tecnología molt avançada:

Jupetí d’electroestimulació

Revolucionaria técnica d’excercici mitjançant la qual amb dos sessions de 20 minuts per semana equivalen a hores al gimnàs convencional.

A FISIO360 SPORT, el tractament està guiat per fisioterapeutes que realitzaràn una valoració inicial per detectar tot tipus de patologies. És per això que el nostre centre potsr utilitzat per quasi tota la población sense riscos.

FISIO360 SPORT, tambés és una eina de tractament de lesions, aquest apartat no el poden realizar gran part dels centres que ofereixen aquest servei ja que no están guiats per fisioterapeutes.

És una gran eina com a complement a altres activitats esportives, per exemple, el running, si vols progresar en aquesta direcció a banda de l’entrenament de carrera es bàsic un bon acondicionament físic que pots aconseguir amb el jupetí d’electroestimulació.

Beneficis
  • Tonificació i definició muscular inmediata..
  • Reducció accelerada del greix.
  • Aprimament i remodelació generalitzada.
  • Millora de l’estat de la pell: cel.lulitis i estries.
  • Acceleració metabólica.
  • Elevació de glutis.
  • Correcció de la postura.
  • Alt nivel de motivació personal del client.

Pilates Màquina

Les sessions poden ser individualitzades, o com a màxim de tres persones. Amb això aconseguim un treball individual adaptat a cada persona (embrassades, lesions, patologies, deportistas professionals, etc.) Com a norma habitual a Fisio360 tot client gaudirà d’una valoració en fisioterapia per a adaptar les sessions i que aquestes puguen servir tant per a millorar l’estat físic com per a tractament de possibles lesions. A més aquest tipus de sessions permet major flexibilitat horaria, cada classe de pilates es pot programar en funció de l’horari del client, perfecte per a persones amb horaris complicats, amb patologies que dificulten el treball en grup, en periodes pre-part i per a qualsevol persona que necessite un método de treball personalitzat.

Preparació Física

Cada día és una pràctica més habitual acudir a l’entrenador personal, el qual et dedicarà una hora exclusiva a realitzar exercici físic individual i personalitzat, aquesta disciplina també tindrà valoració en fisioteràpia i estarà dissenyada de forma individualitzada.

Nuestros partners

Esta técnica está disponible en los siguientes centros: